Ne želim ništa preko noći i ne prihvatam nepristojne ponude!

Teško da bi neke pevačice na našoj estradi odoleli nekim ponudama koje dobijaju kroz posao, ali svakako ima i onih koje takve ponude nezanimaju, a jedna od njih je Katarina Kety Marković, koja pleni kako izgledom, tako i pevanjem, pa s vremena na vreme, dobije po neku nepristojnu ponudu.

„Svi koji me dobro znaju, znaju da ja na bilo kakve ponude ne pristajem. Neko sam ko svoju karijeru gradi isključivo i samo svojim novcem i korak po korak, tako da me takve ponude nezanimaju. Nemam nameru da bilo kome, na bilo koji način nešto dugujem ili odrađujem, kako god to da zvuči. Mirno spavam i nedozvoljavam bilo kome da me cima kad hoće i kad mu odgovara, zato što je uložio nešto u mene“ – kaže sigurno Kety.

Obzirom da Kety spada u jednu od lepših i najatraktivnijih naših pevačica, ne čudi da dobija takve ponude, jer bi mnogi želeli kraj sebe imati takvu lepoticu, ali njen stav po tom pitanju, u današnje vreme čudi, jer prioznaćete, malo je takvih danas.

Međutim, pored takvih, Kety ne pristaje ni na druge ponude, jer kako kaže, ne želi ni sakim da deli svoju zaradu.

„U današnje vreme je popularno da neko ulaže finansije u nečiju karijeru, a onda ti vraćaš taj novac kroz tezge i to na način da nekom daješ 50 ili čak 60 posto zarade. Ja ne želim tako da radim. Hvala dragom Bogu, imam dosta posla, pa nisam ni prinuđena, a i iskreno, to mi malo deluje kao robovlasnički poredak“ – priznaje Kety.

Ova sve popularnija pevačica, priprema novu pesmu, za koju mnogi, koji su čuli, kažu da će biti veliki hit, a kako smo saznali, ista će se pojaviti početkom septembra, do kada je Kety zauzeta svaki vikend.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*