Nebojša i Ana, promocija prvog singla

Mladi pevači Nevojša Vranjevac i Ana Barešić u sredu promovisali su svoju prvu pesmu „Oprosti za sve“. Za ovu već sada popularnu pesmu pevačica Ana Kokić je radila muziku, dok je prateće vokale pevala Ivana Selakov.

Nebojša i Ana

Nebojša Vranjevac i Ana Barešić organizovali su glamuroznu promociju u kafani „Sipaj, ne pitaj“ a na ovom događaju našle su se brojne poznate ličnosti među kojima je Ana Kokić, Dinča, Milan Mitrović, Ćemo, Danijela Vranić koja je ponosno pozirala fotografima.

Inače Vranićka se pohvalila kako je ostavila alkohol te je cele noći pila isključivo kiselu vodu. Iako pevačica Ana Kokić nije slavila rođendan koji je bio 11. marta Nebojša Vranjevac i Ana Barešić priredili su joj iznenađenje u vidu torte.

Svi gosti su uživali u dobroj atmosferi koja je cele noći vladala, a Nebojša Vranjevac i Ana Barešić su pevali svoj novi singl „Oprosti za sve“, ali i brojne druge pesme svojih kolega. Pored promocije za svoj novi singl u kafani „Sipaj ne pitaj“ Ana i Nebojša su organizovali humanitarno veče za Milanu Miljušević koja boluje od tumora butne kosti i male karlice.

Autor: Goran, Foto: Sipaj, ne pitaj

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*