Nebojša Vojvodić biografija

Nebojša Vojvodić je pevač koji se sa muzikom susreo dok je još bio dete. Pevanjem se aktivno bavi od svoje sedamnaeste godine. Ovaj mladi pevač član je popularnog benda „Poco Loco“ kojem je sam dao ime i to po kafiću u Beogradu.

nebojša vojvodić

Nebojša Vojvodić je rođen 18. juna 1986 godine u Subotici. Dok je bio dete počeo je da svira klavir i već sa sedam godina imao svoj koncert, dok je sa osam godina nastupao na svadbi i zaradio svoj prvi honorar.

Samo dve godine posle kada je zaradio svoj prvi honorar učestvovao je na priredbi u školi gde je imitirao popularnog i cenjenog pevača Sašu Popovića, kada je otpevao pesmu „Giljam dade“.

Još je kao mali voleo da sluša razne pevače, pa tako nikada nije propuštao priliku da ih čuje uživo. Prilika za to bila su venčanja gde su mu pevači dali da otpeva po jedan refren. Zahvaljujući tome šta je bio uporan, vrlo brzo su ga primetili i njegova pevačka karijera je mogla da počne. Ovaj mladi pevač je priznao da ima mnogo omiljenih pevača, a među kojima su Toma Zdravković, Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas.

Pored toga šta peva Nebojša uvek nađe vremena za futbal kojim se bavi rekreativno i za teretanu. Poznat je i po humanitarnom radu, pa je tako učestvovao na mnogim humanitarnim koncertima. Njegov veliki uspeh je kada je 2008. godine postao jedan od kandidata „Zvezde Granda“.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*