Nećete verovati gde je Gastoz ljubio Zoricu!

Zorica Dukić zadigla haljinu i naredila svom dečku Gastozu da je ljubi u međunožje.Nakon tuče, šamaranja i hvatanja za vrat, a na posletku i gutanja tableta za smirenje, najpoznatiji rijaliti par preksinoć je demonstrirao šta znači prava strast.

bandicam 2016-07-07 03-40-48-901

Poslednja žurka u vili Parova mnoge učesnike ovog rijalitija je rastužila, a mnogi su bili srećni i nisu se štedeli kada je alkohol u pitanju. Zorica i Gastoz se nisu odvajali cele večeri trudeći se da onima koji ih mrze pokažu da im ne mogu ništa sa svojim splektama.

Posle nekoliko čašica Zorica se opustila, pa je bez blama zadigla svoju haljinu, a onda naredila Gastozu da joj priđe.

Mahnula je lepezom pokazujući na svoju vaginu. On je postupio po komandama svoje devojke i dobro je zavukao glavu među njene noge, a onda demonstrirao kako se ljube intimni delovi tela kod devojaka. Zarobljen među Zoricičinu intimu proveo je nekoliko sekundi, a po izrazu njenog lica videlo se da joj ovo zadovoljavanje i te kako prija.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*