Nećete verovati kakav poklon je odbila poznata pevačica!

Iako je malo onih koji bi u današnje vreme odbili neki poklon, posebno kada je u pitanju nešto što je skupoceno, verovali ili ne, dešava se da neko ne želi da ga primi. Ako se pitate ko je to, mi ćemo Vam otkriti da je upravo jedan takav poklon prošle nedelje odbila pevačica Katarina Marković Kety, kojoj je obožavatelj želeo da pokloni skupoceni nakit.

Kety (1)„Katarina je takva i mene to nije iznenadilo“ – rekla nam je njena drugarica, koja nam je ispričala ovu priču.

„Ona se oduvek trudila da sve sama sebi obezbedi i nikada nije padala na šarm i poklone tih muškaraca koji su mislili da će je oboriti sa nogu skupocenim poklonima. Kety je osoba koja jako drži do sebe i nikada ne pada na takva udvaranja. Lično sam se uverila u to nekoliko puta, jer ona uvek odbija te skupe poklone. Često zna da kaže da nije na prodaju i da sve što joj treba, može sama sebi da obezbedi. Vozi dobar automobil koji je sama zaradila. Sama finansira svoju karijeru i ne zanimaju je lakši načini za put ka estradnom vrhu, a svoj stav je odpevala I u svom prvom singlu, jer jedan deo u pesmi “Trenutak istine” kaže da se nikom ne nudi I ne prodaje“ – kaže njena prijateljica.

Kako smo saznali, dečko koji joj je doneo cveće i skupocenu ogrlicu, koja se procenjuje na oko 30 000 eura, jer je reč o unikatnom nakitu iz kolekcije „Tifani“, već neko vreme posećuje Ketyne nastupe. Rodom je iz okoline Beograda, ali mu roditelji godinama žive u Švajcarskoj, gde imaju privatan biznis. Svoje divljenje prema Kety, bez ikakvih očekivanja je želeo da iskaže na ovaj način, očigledno ne znajući da to lepoj pevačici neće puno značiti, obzirom da mu se ljubazno zahvalila i zadržala cveće, ali ogrlicu je vratiila. Da li će dečko i dalje pokušavati da osvoji Kety, sada kada je shvatio da u njenom slučaju skupi pokloni ne prolaze, ostaje nam da vidimo.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*