Nećete verovati sa kim je Jovan Perišić snimio novi duet! (VIDEO)

Vlasnik megahita „Rado te se setim ljubavi stara“ Jovan Perišić odlučio je da snimi duetsku pesmu sa dugogodišnjim menadžerom i organizatorom koncerata najvećih balkanskih zvezda po Evropi Branetom Ivićem

Jovan Perisic

Čovek koji je organizovao najveće koncerte Dina Merlina, Cece Ražnatović, Halida Bešlića i mnogih drugih zvezda odlučio je da se oproba i u pevačkom poslu. Na nagovor prijatelja, budući da je njegov talenat bio već prepoznat od postojećih zvezda, Brane Ivić je odlučio da ih posluša.

Njegov prvi album je spreman, a jednu od pesama snimio je zajedno sa popularnim folkerom Jovanom Perišićem. Pored ovog, on je snimio i duet sa Jadrankom Barjaktarević, a na albumu će se naći i desetak samostalnih numera. Celokupnu produkciju potpisuje Dragan Tašković Taške. Prema prvim ocenama pesma sluti da postane hit.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*