Nećete verovati šta je Šaban Šaulić rekao o Emiru Habiboviću!

Kao neko ko je dugo godina na estradi i isto toliko nosi epitet kralja narodne muzike, Šaban Šaulić se retko kada u pozitivnom smislu izjašnjava o nekom pevaču. Tim pre, kada nekog pohvali, onda znači da je taj neko zaista kvalitetan pevač i da će ispred njega biti blistava karijera.

Emir Habibovic i Saban Saulic

Upravo u pozitivnom smislu o pevanju Emira Habibovića je pričao kralj muzike. Koliko veruje u Emira, govori i podatak da ga je on doveo i kao specijalnog gosta u jednu emisiju gde je nastupao, a u kojoj se peva uživo. Pričajući o Emiru, Šaban je tada rekao sledeće:

„Emir je momak koji je mene, prvi put kad sam ga slušao, oduševio, ali baš. Slušao sam ga i gledao kako se ponaša. On je predivan momak, pevač je samo takav u šta ćete se publika sama uveriti i videćete da je to, nadam se jedan, doduše ne jedan, ima ih dosta koji vole da pevaju ono što sam ja u mojoj karijeri odpevao, ali Emir to maestralno radi. On će sigurno biti jedan od mojih naslednika“ – priznao je Šaban.

Kada Vas ovakve reči prate od samog početka karijere, onda ne treba sumnjati u to, da je pred Emirom velika i uspešna karijera i da naša estrada ite kako ima nekog ko će zameniti kralja muzike!

Autor: Goran, Foto: Facebok

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*