Neda Ukraden: Plastična hirurgija nije šifra za sreću

Neda Ukraden napunila 63 godinu, a godine karijere više i ne broji. Uprkos tome, ona žari i pali gde god da se pojavi. Iako je mnogi optužuju da je svakodnevno kod plastičnog hirurga, pevačica to demantuje.

neda ukraden

“Da li se na meni vide neki slikonski deformiteti? Zaista nemam ništa protiv plastične hirurgije ako će to nekoga učiniti lepšim i srećnim. Ipak, mnogo takvih poduhvata izazovu kontraefekat i to nije nikakva šifra za sreću“ – priznaje Neda. Ona ovih dana završava snimanje nekih novih pesama. Smatra da je dužna publici koja je održava u vrhu estrade sve ove godine.

“Ne želim da ostavim moje fanove da me dugo čekaju i pamte po starim pesmama. Uvek ih obradujem nekim novim pesmama. Mogu za sebe da kažem da sam i trendseterka, jer su nakon mene koleginice počele da prave slične pesme“ – završava Neda.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*