Neda Ukraden: Podržavam Lepu Lukić i Boru Drljaču!

Neda Ukraden bila je specijalna gošća na početku rijalitija Parovi, verovatno ni ne sluteći kakav će epilog ovaj format poprimiti. Evo šta je ona rekla o svemu tome.

Neda vest

“Svako voli više da zaviri u tuđi život, nego u svoj. Zato su formati poput Parova jako gledani. Uvek ispadne neka frka. Hajde da vidimo šta je.

Ipak, ja ne volim mnogo da slušam o tuđim privatnim životima. Ne zato što sam mnogo moralna, ili puritanka. Šta imam od toga? Volim da vidim nešto zanimljivo, poput igara. Nešto što će ljude više nasmejati, nego što će reći fuj“.

“Divim se Lepi i Bori, i ljudima koji imaju toliko pevačko iskustvo. Treba imati stomak i živce. Ne samo strpljenje, nego veliku dozu samokontrole.

Nije u pitanju samo njihovo lepo ponašanje, u njih ne sumnjam. Ali drugi učesnici su začkoljica oko kojih će biti klopki. Ja lično nikada ne bih podelila sa gledaocima neke takve stvari“ – završava Neda.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*