Neda Ukraden, premijera nove pesme (Video)

Neda Ukraden je juče premijerno predstavila novi singl „Zovite trubače“. Ona je za ovu pesmu snimila i spot, koji je postavljen na Youtube i dostupan je publici. Iako se njene kolege žale da jedva uspevaju da finansiraju novu pesmu, a kamoli i spot, objašnjava situaciju.

Neda Ukraden

„Znate kako, jako je teško danas platiti pesmu i spot. Samo pesma košta nekoliko hiljada evra i potpuno razumem kolege koji to ne mogu da plate. Ako nemaš dovoljno nastupa i ako ne radiš puno, to je jako teško finansirati“, rekla je Neda.

„Ja slušam publiku na nastupima i pratim ono što se njima sviđa tako i snimam pesme. Najčešće pevam mladima i najviše se krećem među mladima. Na nastupima oni su moja najvernija publika. Super se osećam sa klincima, a mislim da je i njima na mojim nastupima super“, rekla je Neda.

Autor: Goran, Foto: Prentscreen

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*