Neda Ukraden, premijera novog spota (Video)

Neda Ukraden izbacila je danas novu pesmu pod nazivom “Neću prežaliti“ za koju je snimila i spot u saradnji sa Andrejom Damnjanovićem. U pitanju je sporiji ritam u modernom fazonu.

Neda Ukraden

Nakon hitova “Viljamovka rakija“ i “Šampioni“ koji su bili bržeg ritma, ovoga puta pesma je sporija. Kako Neda kaže, prvi singl u 2014 je najava za album koji uskoro sledi.
“Pripremam novi album. Nova pesma je mali ritmički predah pred nove i brze pesme. Ovo je pesma kakvu svaki izvođač voli da ima. Ja sam neko ko je mlad u duši, takva ću verovatno i umreti“, priznaje Neda. Ona kaže da je jako stroga kada je rad u pitanju, kako prema sebi, tako i prema drugima. U svakom momentu je pravi profesionalac. Pored poslovnih uspeha Nedu očekuje i jedan životni, onaj najlepši i najvredniji. Ona će za nekoliko dana po drugi put postati baka.

 

Autor: Goran, Foto: Prentscreen

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*