Neda Ukraden zida svoj 17 objekat

Neda Ukraden poslednjih dana prezauzeta je oko izgradnje svog novog poslovnog poduhvata. Ona nadgleda radove na objektu koji će uskoro biti poslastičarnica i dečija igraonica. Na ovaj korak se odlučila zbog svojih unukica, ali i unuka koji ne na putu.

– Ne pada mi teško da dolazim na gradilište i pratim radove, jer želim da sve bude kako treba. Na prizemlju će biti jedna ugodna kafe-slastičarna, a gornji nivo je obezbeđen za najmladje. Ovo mi je inače sedamnaesti objekat koji opremam u životu. Verujem da sam u prošlom životu bila neki građevinar – kaže Neda.

 

Neda je prošlog vikenda pevala u Frankfurtu, gde je interesovanje bilo toliko veliko, da su već u ponoć morali da zatvore ulaze. Ona uskoro ulazi u studio gde će snimiti novu pesmu koja će po njenom mišljenju biti veliki hit.

Autor: Goran, Foto: Screenshot, Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*