Nedeljko Bajić Baja Biografija

Nedeljko Bajić Baja je rođen 9. juna 1968. godine u Šipovu, Bih u veoma siromšnoj porodici. Rano je izgubio oca, a takođe ima i dva brata i dve sestre. Svoj prvi album je objavio 1992. godine “Malo Kockam, Malo Pijem” koji mu je ujedno doneo i veliku popularnost koja traje do dan danas. Objavio je ukupno 10 albuma, poslednji 2010. godine “Album Dragih Uspomena”, a od 2005. godine objavljuje svoje albuma za VIP Produkciju.

Diskografija:
Malo Kockam, Malo Pijem (1992)
Eh, Neno, Neno (1994)
Usijanje (1996)
Ljubavnik (1997)
Čežnja, Strast i Mržnja (1998)
Svetski čovek (1999)
Došlo Vreme (2002)
Koktel Ljubavi (2004)
Zapisano je u vremenu (2007)
Album Dragih Uspomena (2010)

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*