Nedeljko Bajić minira Anicu Milenković!

Anica Milenković i Nedeljko Bajić su snimili duet “Svadba će da bude” 1997. godine. U to vreme oboje su bili popularni pevači, Anica je uveliko sarađivala sa produkcijskom kućom ‘ZAM’, dok se Baja tek borio za svoje mesto na najpopularnijoj televiziji Pink.

Pesma je postala veliki hit, a u prilog tome govori činjenica da ni danas ne može nijedno slavlje da prođe bez pomenutog dueta. Međutim, dogodilo se nešto što niko nije očekivao. Danas je Anica na svom Fejsbuk profilu otkrila o čemu se radi.

Bajin tim koji pevaču održava profile na društvenim mrežama, očigledno je procenio da ova pesma ne treba da stoji na Jutjubu. Prenosimo vam Aničin komentar:

„Autorska prava poštujem, poštujem prava i produkcije, svako se brine da zaštiti prava. Ne mogu da razumem pevače koji prijavljuju kolege na Jutjubu zbog autorskih prava, a da ista nemaju. Zašto ovo pišem, pesma “Svadba će da bude”, koju je Bajić Nedeljko pevao na mom albumu, a koju je „ZAM“ izdao, koju je napisao i komponovao Novica Urošević, koju sam ja platila a Bajic pevao, koja je njemu u to vreme bila karta za emisije u pomenutoj produkciji i Pink televiziji. Isti taj Baja, ili njegov tim, prijavili su Jutjubu pesmu koja je odmah skinuta zbog povrede autorskih prava. Stvarno ne znam kakva prava on ima… Mozda su se malo zaigrali pa pomislili da mogu sve“ – napisala je ljuta pevačica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*