Nela Bijanić kupila sinu stan za 18.rođendan

Folkerka Nela Bijanić pre dve nedelje obradovala je svog sina Olivera ključevima od ganc novog stana. Povod ove kupovine bio je njegov osamnaesti rođendan koji je proslavio pre nekoliko dana. Kako saznajemo, stan je koštao 47.000 evra.

Nela i Oliver

Bivša farmerka bila je u dilemi da li da kupi lokal, ili stan, ali se na kraju ipak odlučila za ovo drugo. “Oduvek mi je bila želja da svom jedincu poklonim nešto tako. Iskrsla je fenomenalna zgrada kod nas u Žarkovu, i nisam mogla da joj odolim. Lokacija je sjajna. To je prevagnulo da ne bude lokal, već stan.

Graditelj koji je gradio tu zgradu gradio, što bih rekla, pod konac. Garsonjera je u pitanju, od 30.kvadrata je u pitanju. Sjajan je raspored. On je znao da sam svaki dinar koji sam ostavljala u banci ide njemu, ali nije imao pojma šta ću na kraju uraditi sa tim novcem“. Nela kaže da je presudno bilo i to što je njena mama, a Oliverova baka kupila stan u istoj zgradi.

“Dobra strana ovoga je i ta što stan može da izdaje, i da ulaže u tenis, kojim se inače profesionalno bavi. Ponosna sam na sebe zbog toga. Nisam od onih koji preterano bacaju novac. Štedljiva sam žena. Imam plan da kupim i lokal na vodi. Da budem potpuno ispunjena. Imam ciljeve i grabim ka njima“ – kaže Nela.

Pitali smo Nelu i kako vidi nastavak svoje muzičke karijere, i da li će uskoro snimati nešto novo: “Pre skoro dve godine izdala sam svoj povratnički singl “Najbolja“ koji se odlično zavrteo. Mislim da neću izdavati ništa novo pre jeseni. Ide leto, i niko više neće gledati TV programe. Po meni su bačene pare onome ko izda u tom periodu“ – završava folk pevačica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*