Nemam razloga da krijem porodicu! Ona je moja najveća podrška!

Iako mnoge njegove kolege kriju svoje lepše polovine, pa i decu, sve popularniji Emir Habibović kaže da nema ni jedan razlog to da radi.

Emir Habibovic 1

„Ja se prvenstveno ne stidim svog izbora. Imam lepu i pametnu suprugu, prelepu devojčicu i dobrog sina i nemam ni jedan razlog da ih krijem. Osim toga, supruga je neko ko me podržava i razume moj posao i česte izostanke od kuće, putovanja i nastupe i raduje se svakom mom uspehu, tako da ja spadam u onu grupu pevača koji rado pričaju o porodici“ – kaže zadovoljno Emir.

Iako je zauzet i ima jako malo slobodnog vremena, Emir uspe da iskombinuje par dana, kako bi sa suprugom i decom otišao do svog rodnog Bara u posetu roditeljima.

„Najviše volim ta naša zajednička druženja i okupljanja i obavezno svaki slobodan trenutak provodim u Baru, posebno leti, kada se dobro odmorim na moru“ – priznaje Emir i dodaje…

„Ja verujem da kad imaš želju, nadješ i način, posebno kad su ljudi složni, što je slučaj sa mojom familijom, pa zajedničke trenutke provodimo uz mnogo smeha i dobru klopu!“

Iako je bilo planirano da u septembru izda dve nove pesme, Emir će ipak izdati tri. Treća će biti posvećena njegovom trinaestogodišnjem sinu, koji je prošle nedelje proslavio rodjendan. Pored poklona, Emir je sinu posvetio i jednu pesmu, koja će biti taj treći singl u septembru.

A koliko je Emir nežan i pažljiv otac, najbolje govore fotografije koje su pred Vama.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*