Nemanja Staletović krši i lomi po klubovima u BiH!

Kada je pre nedelju dana izdao novu pesmu, pod nazivom „Kršim, lomim“, Nemanja Staletović se sasvim sigurno nije ni nadao da će te reči postati njegov zaštitni znak.

Nemanja Staletovic 3

Za samo sedam dana, spot za pesmu je pogledalo 250 hiljada ljudi, a pesma po klubovima već šla na repertoar DJ-eva i bendova.

„Ako ćemo iskreno, veoma sam zadovoljan uspehom koje je pesma postigla za sedam dana. Imao sam već nekoliko nastupa i vidim da publika već peva pesmu.

Uložio sam dosta truda oko ove pesme i drago mi je što je publika to prepoznala i što je prihvatila. Za sedam dana, pesma ima dosta pregleda što je pokazatelj da je zaisa dobra i kvalitetna“-rekao nam je Nemanja.

Gostovanje u klubu „Bacchus“, gde se tražila karta više i gde s pesmu „Kršim, lomim“ tražili čak pet puta za veče, govore da je pesma već postala hit, kao i činjenica da je na mnogim radio stanicama na prostoru BiH već bila hit dana.

Takođe, pozivi za Nemanjino gostovanje po klubovima u BiH su sve čestaliji, pa je evidentno da će publika na ovom prostoru u narednih par meseci uživati uz Nemanjine nastupe, za koga tvrde da je pevač koji pravi najbolje žurke na svojim nastupima, što možete videti na fotografijama koje su pred Vama.

Autor: Goran, Foto:Exkluziva.ba

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*