Nemanja Staletović osvojio manekenku! Pogledajte o kome se radi!

Nemanja Staletović koji krši i lomi po klubovima u BiH, ali i šire, više ne krije svoju lepšu polovinu! Iako do sada nije predstavio ni jednu devojku, izgleda da se Nemanja pravo zaljubio, jer je po prvi put na svojim stranicama na Facebooku, postavio fotografije sa devojkom.

Kako smo saznali, u pitanju je manekenka Anđelika Anđela Vlahović, sa kojom je poznati pevač dugo u vezi. Ako je verovati pričama, Anđela je zbog Nemanje digla ruke od manekenstva, pa je na uspešnu karijeru manekena u Indiji, gde je radila poslednjih godinu dana, stavila tačku i vratila se u Beograd.

Nemanja je prošle nedelje našao malo vremena i predaha od nastupa, pa je u društvu lepe manekenke odmarao u Turskoj, a da li se svadbena zvona sve glasnije čuju, kada su njih dvoje u pitanju, vreme će pokazati.

Za sada je sigurno da je Nemanja zaljubljeniji i uspešniji nego ikada! Pa posle recite da ljubav ne čini čuda!

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*