Nemanja Staletović pokorio još jedan klub u BiH!

Nemanja Staletović se po BiH širi kao epidemija.Posle hit pesme „Kršim, lomim“, Nemanji su se otvorile mnoge mogućnosti, pa je tako po klubovima u Bosni i Hercegovini veoma tražen pevač. Međutim, oni koji su bili na njegovom nastupu tvrde da je on izuzetan zabavljač.

Nemanja Staletovic 12

Tako je bilo i u klubu „Gaudeamus“ u Posušju, gde se tražila karta više. Klub je bio ispunjen do poslednjeg mesta, a Nemanja je sa svojim bendom ređao hit za hitom.

Pravi delirijum je nastao na prve taktove pesme „Kršim, lomim“, koju je, na insistiranje publike, pevao četiri puta.

„Prezadovoljan sam kako su ljudi prihvatili moju novu pesmu. Iako smo ja i ekipa koja je radila na pesmi, dali svoj maksimum i ako sam očekivao da će pesma zaživeti, ovo što se dešava po klubovima je više nego što sam mogao i da pretpostavim. Gde god dođem, publika nekoliko puta za veče traži pesmu i mogu Vam reči da sam presrećan zbog toga – rekao nam je Nemanja.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*