Nemanja Staletović rešio da “Krši i da lomi“ sa novom pesmom

Posle dueta sa Šakom Polumentom, koji je imao mnogo uspeha, Nemanja Staletović snima novu pesmu.Pesmu je, kako smo saznali već odpevao, a radni naziv pesme je „Kršim, lomim“!

Nemanja Staletovic

„Tačno je, pesma je odpevana, a radni naziv pesme jeste malo čudan.Još uvek nismo odlučili da li će se pesma tako i zvati, ali imamo vremena za to“-potvrdio je Nemanja naša saznanja.Oni koji su imali prilike da čuju pesmu, tvrde da će biti veliki hit, a mnogi je porede i sa pesmom „Gas do daske“

„Ne smetaju mi ta poređenje, posebno što se radi o pesmi koju je odpevao moj veliki prijatelj i koja je bila veliki hit.Ja lično verujem u ovu pesmu.Ulažemo dosta energije i truda, kako bi zvučala štop bolje. Pesmu je inače radila proverena ekipa.Autor teksta I muzike je poznati tekstopisac Jovan Peurača, a aranžman je radio Marko Djurašević Mahoni.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*