Nemanja Staletović:“Ako nastavim ovako, selim se u Bosnu“!

Nemanja Staletović skoro da i ne ide kući iz Bosne i Hercegovine, bar ako je suditi po tome da sve češće gostuje po gradovima BiH!
Nemanja Staletovic 1Tako je bilo i prošle nedelje. U petak je pevao u klubu „Elements Lounge“ u Tomislavgradu, a odmah sutradan u Livnu u klubu „Luxe lounge and night“. Na oba mesta Nemanju i njegovu ekipu su ljudi prihvatili odlično, a za ta dva dana su ih slušalo oko 1500 obožavalaca.
„Lagao bih kada bih rekao da mi nije puno srce što me je publika tako lepo prihvatila u BiH. Pesma „Kršim lomim“ je ovde zaista veliki hit i publika je samnom peva od početka do kraja. Nastupi u Tomislavgradu i Livnu su bili odlično posećeni i pored publike bih se posebno zahvalio domaćinima, koji su nas odlično prihvatili i ugostili. Kako sam sve češće u BiH, u poslednje vreme imam običaj da kažem da ako ovako nastavim, definitivno ću se preseliti u Bosnu“ – kaže vidno zadovoljan Nemanja.
Kako smo saznali, Nemanja će se, usred odlično odrađenog posla, ponovo družiti sa publikom u pomenutim klubovima.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*