Nemanja Stevanović: Vreme je da se uozbiljim

Nemanja Stevanović važi za jednog od najpopularnijih pevača iz mlađe garde. Iza sebe ima mega uspešan album, kao i nekoliko hit singlova. Poslednji “Ti prelepa ženo“ postao je hit preko noći, možda zato što je pesma ozbiljnija i drugačija od onoga što je pre snimao.

Nemanja Stevanović

“U poslednje vreme mnogi mi govore da su mi pesme ozbiljnije. Mogu samo da kažem da je ciljano tako. Trudim se. Takav je odabir, takvo vreme. Možda sam i ja zreliji, pa biram zrelije pesme.

Moja poslednja pesme “Ti prelepa ženo“ je Grčka obrada, za koju sam kupio prava, to moram da naglasim. Braja je napisao tekst, a aranžman je radio Dejan Abadić“ – priznaje on da je došlo vreme za ozbiljnost.

“Kao situacija koja mi je obeležila život je ulazak u finale Zvezda Granda i kupovina moje prve nekretnine i prvih kola“ – završava Nemanja.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*