Nevena Božović Biografija

Rođena: 15. 06. 1994.

Mesto rođenja:  Kosovska Mitrovica

Mesto stanovanja:  Beograd

Zanimanje: Student  III godine Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu

Interesovanja: Sviram klavir, trenirala sam košarku, a sada se rekreativno bavim atletikom. Volim da ronim, plivam, skijam, putujem, učim jezike… Pratim modu, pa bih volela da se jednog dana oprobam  i u tome.

Ljubavni status:  Singl

Muzika koju slušaš:   Slušam sve vrste muzike, zavisno od raspoloženja: Pop, RnB, džez, bluz, soul, tehno, izvornu narodnu i klasičnu muziku.

Muzički idoli: Maraja Keri, Vitni Hjuston, Kristina Agilera

Omiljena pesma: “Hero“- Maraja Keri

Koja vrsta muzike ti najviše leži: Pop, RnB

Osobine zbog kojih sebe vidiš kao pobednika PGS: Skromnost, ambicioznost, samopouzdanje, istrajnost, upornost. Vredna sam i iza mene je dugogodišnji rad, tako da  imam pravo da se nadam!

Navedi  izvođače, autore, kompozitore (osim Aleksandre, Vlade i Mareta) s kojima bi volela da radiš, ukoliko postaneš PGS: Volela bih da sarađujem sa svim istaknutim autorima i kompozitorima širom SFRJ koji bi mi ponudili kvalitetne i dovoljno vredne kompozicije.  Što se tiče izvođača, to su: Jelena Tomašević,  Marija Šerifović, sestre Kovač, Nina Badrić, Željko Joksimović, Toni Cetinski,  Zdravko Čolić, Dino Merlin, Petar Grašo, Giboni…

 

 

 

 

 

TV Prva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*