Nevena Božović i Sara Jovanović prošetale modnom pistom

Sara Jovanović i Nevena Božović prošetale su u modelima Marije Šabić. Mlade pevačice učestvovale su na reviji poznate dizajnerke 2. novembra na zatvaranju prvog Serbia Fashion Week-a u Novom Sadu. Mnogi kažu da su se odlično snašle i da im moda uvek ostaje kao opcija ako ne uspeju u muzici.


Takmičarke Prvog glasa Srbije koje su zajedno sa pobednicom ovog šoua Mirnom Radulović predstavljale Srbiju na Evroviziji, ovaj put su pokazale zavidno umeće hodanja na pisti. Devojke su blistale u elegantnim toaletama kreatorke Marije Šabić a njihovo pojavljivanje izazvalo je aplauz u “Titovim salonima“ na Petrovaradinskoj tvrđavi. Reviju je zatvorila nova miss Srbije Milica Vukliš koja se nedavno vratila iz Pariza sa predsednicom Miss Yu kompanije Vesnom de Vinčom, a francuski dizajner visoke mode Emerik Fransoa imao je samo reči hvale za kreacije koje je video te večeri.
– Prezadovoljna sam učešćem na prvom Serbia Fashion Week-u u Novom Sadu, jer je sve bilo fantastično organizovano zahvaljujući Svetlani Horvat, a drago mi je što sam upoznala i uspešnog francuskog kreatora Emerika Fransoa – ističe Marija Šabić.

Autor: Goran, Foto: Rade Kovač/ Marko Arsić

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*