Nevena Božović zamenila Aleksandru Kovač novim saradnikom

Nevena Božović osvojila je publiku svojim učešćem u PGS Srbije, gde je važila za jednog od glavnih favorita. Nakon prvog singla, ona uveliko snima i svoju drugu pesmu za koju veruje da će naći put do publike.

Ova nežna plavuša izdvojila se glasom, lepotom i prefinjenošću. Njena prva pesma “Pogledaj me“ za koji je snimila i spot nije posebno prošla kod publike, pa je rešila da sada promeni pravac i unese novine u svoju muziku.
Nova pesma se zove “Znam da gubim te“ i sušta je suprotnost od prethodne. Poverenje je ovoga puta poverila je kompozitoru Dušanu Popoviću, koji je inače njen profesor na fakultetu.

 

Prvu pesmu “Pogledaj me“ radila je Aleksandra Kovač, što je podgrejalo priče da je njihovo prijateljstvo prekinuto. Nevena je to demantovala, uz obrazloženje da je želela da napravi promene u muzici, ali da nije isključeno da će ponovo sarađivati sa Aleksandrom.

Autor: Goran, Foto: Miloš Nadaždin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*