Nevena Milićević biografija

Nevena Milićević Biografija

 

Rođena: 10.04. 1983.
Horoskopsi znak: Ovan
Mesto rođenja: Beograd
Zanimanje: Model

Zanimljiva ćinjenica: Imala je nepristojnu ponundu od Brus Vilisa ali ga je odbila, a za njenu blisku prijateljicu Evu Mendez kaze da je prirodna i jako duhovita.

Kratka biografija: Sa 13 godina krenula u skolu manekenstva, a sa 14. se prijavila ze Elitovo lice i pobedila. Radila je prvo po Evropi, Madridu, Milanu, zatim Hong Kong, Tajland I na kraju Amerika, prvo je živela u Čikagu, Majamiju , Los Anđelesu i pre tri godine ostaje u Njujorku.

Možemo je videti u filmu “Baby on the Board”, to pamti kao najlepše iskustvo, s obzirom da je gluma oduvek zanimala, a sa glumcem Dzeri O Kone je tokom snimanja ostvarila divan odnos. Glumica Heder Graham sa kojom je takođe glumila u ovom filmu joj je neprestano delila komplimente što je posebno bilo drago. Bila je u muzičkom spotu Cypress Hill za pesmu “Whats My Number” kao i u spotu Hoobastank za pesmu “The Reason”. Radila je i naslovnu stranu magazine Kosmopoliten, izdanje za Južnu Ameriku, naslovnu stranu Italijanskog magazine “Glamur”. Uradila je mnogobrojne komercijalne reklame, upoznala mnoge svetske poznate zvezde, kako kaže njen ceo život je VIP.

Za sebe kaže da je dobronamerna, osetljiva, detinjasto radoznala hrabra i pre svega energična.

U kuću ulazim: “ Zbog izazova, da vidim kako ću se snaći.”

Moj zivotni moto: U zlu se ne pokudi, u dobru se ne ponesi.

 

Izvor: Puls

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*