Nicole Scherzinger uživa na Jadranu

Nicole Scherzinger je pevačica, glumica, umetnica i TV ličnost. Pevačica je baš poput mnogih njezinih kolega rešila da podeli lepe momente sa svojim obožavaocima preko društvene mreže Instagram. Svi koji prate Nicole preko Instagrama mogli su da primete koliko pevačica uživa na Jadranu.

nicole scherzinger

Pevačica je rešila da ovog leta krene prema Hrvatskoj i poseti lepu obalu, a baš kao i njezini slavni drugari Nicole je to uradila na jahti uživajući u đakuziju. Pokazala je kako je lepo biti na jahti i ploviti morem gde se nalazi mnogo otoka.

Nicole Scherzinger karijeru je počela kao deo slavnog benda Pussicat Dolls. U bendu je bila neko vreme posle čega je rešila da krene dalje kao solo pevačica. Nije trebalo mnogo da objavi i prvi singl album. Bila je i deo žirija za Američki X Factor.

U svojoj bogatoj karijeri Nicole je prodala preko 16 miliona albuma, a ništa manje uspešna nije bila kao deo grupe Pussicat Dolls. U svoje slobodno vreme pevačica je uključena u mnoge dobrotvorne aktivnosti za ljudska prava i druga važna pitanja.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*