Nikola Paunović biografija

Nikola Panunović je još jedan muzički talent koji je pažnu cele scene privukao takmičenjem u rijaliti šou „Operacija Trijumf“. Posle završetka šoa Nikola je zajedno sa ostalih nekoliko takmičara postao dio OT benda.

nikola paunović

Nikola je rođen 25. jula 1985. godine u mestu Kragujevac. Posle šoa Operacija Trijumf Nikola je zajedno sa tri ostala člana benda učestvovao u izboru pesme koja ja trebala predstavljati Srbiju na Evroviziji 2009. godine. Bend nije pobedio nego je osvojio drugo mesto u finalu.

Nakon benda sa kojim je započeo svoju karijeru, Nikola je krenuo kao solo pevač pevajući na festivalima kao što su „Stari grad“ i „Sunčane skale“.  Prvi singl je objavio 2010. godine.

Osim muzičkog šoa gde je ostvario veliki rezultat Nikola je učestvovao u još jednim rijalitiju, a to je „X Factor“. Tamo nije imao uspeh kao u Operaciji Trijumf jer je izbačen zbog sukoba koji je imao sa kolegom u Bootcampu.

Nikola tako nije otišao dalje od drugog kruga, a sve zbog provokacije zlobnog takimičara. Priznao je da mu je žao što je dozvoleo da ga određena osoba naljuti. Osim njega ispala je i pevačica Sonja Bakić.

Nikola je dosada imao mnogo pesama koje su bile hitovi, kao što su: „Odlazim od tebe“, „Nepozvan“, „Zaboravi“, „Strpi se još malo“, „Blagoslov za kraj“…

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*