Nikolija izmirila Zoricu i Vesnu

Nikolija Jovanović protiv Vesnine volje ludovala u kafani Zorice Marković sa kojom ne priča već nekoliko godina. Dve folk legende već duže vreme nisu u dobri odnosima, kako se priča po estradnim kuloarima, zbog Zoricine ljubomore koju je imala prema Vesni i njenom sada već bivšem dečku Željku Rstoviću.

Nikolija Jovanovic (2)

Nekada najbolje drugarice, preko noći su postale ljute protivnice. Zmijančeva je prestala da radi kod Markovićeve u tadašnjoj kafani “Lepeza“ i tako je zauvek stavila tačku na prijateljstvo. Pale su i teške reči, a njih dve se nisu javljale jedna drugoj kada se sretnu.Pre nekoliko večeri Stoja je imala nastup u novoj Zoricinoj kafani, gde je bilo malo prostora da primi sve one koji su želeli da je slušaju.

Verovali ili ne, među njima je bila i Vesnina ćerka, Nikolija. Uprkos tome što Zorica i njena mama nisu u dobrim odnosima, ona je rešila da se provede u kafani. Videvši ko je došao, Zorica je brže bolje na svojoj fejsbuk stranici podelila Nikolijinu fotografiju koja je napravljena te večeri u njenoj kafani, ispod koje je napisala:

– Pozdrav za Nikoliju. Dođi nam opet, a mama će uskoro!  Ovo nas je zbunilo, jer Zorica kao da je htela da najavi Vesnin nastup u njenoj kafani. Što bi u prevodi značilo da su se njih dve pomirile. Da li je zaista tako, pokazaće vreme koje je pred nama.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*