Nikolija Jovanović snimila spot za singl “Nikolija“

Nikolija Jovanović snimila je novi singl koji nosi naziv “Nikolija“. Ona je je tokom jučerašnjeg dana snimala spot u kojem su gosti bili Milan Stanković i lepa voditeljka Marija Lazić sa TV Pink.

Nakon hitova “Ćao zdravo“ i “Milion dolara“ ova mlada pevačica ne odustaje. Taman što su se pesme izvrtele, rešila je da se publici nametne sa još jednom.
– U spotu ću imati preko sto statista. U spotu su moji drugari Milanče i Marija. Pesma se zove “Nikolija“ i mislim da je drugačija od prethodne dve. Neka publika sačeka spot, pa će videti o čemu je reč – bila je škrta Nikolija na rečima.

 

Spot se snimao celoga dana i cele noći, što je mladu zvezdu i te kako izmorilo. Ipak, nije posustajala dok se sve nije završilo kako treba, pa je onda mirno mogla da napusti snimanje i ode kući da odmara. Premijera spota očekuje se za nedelju dana.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*