Nikolija zapalila “Vip Room“

Nikolija Jovanović uspešno je ispromovisala svoj spot za singl “Nikolija“ koji obara sve rekorde gledanosti. Lepa pevačica rešila je da predstavi pesmu i na drugačiji način, pa je snimila plejbek za emisiju Vip Room.

Nikolija Jovanović

Niki je svima koji su se juče našli na snimanju ove emisije priredila pravi spektakl. Zgodna brineta nastupila je u Pinkovoj emisji „Vip Room“ i to sa veoma neobičnom koreografijom ali i scenografijom.

Naime, Jovanovićevu su tokom nastupa pratile devojke obučene u krimi kostime sa čarapama i maramama preko glava. Ovim potezom je po ko zna koji put dokazala da preti da pomuti slavu mnogim domaćim pevačicama, te da joj se smeši blistava karijera.

Niki je uspela da zapali publiku koja je bila na snimanju, pa je ostalim pevačima koji su se pojavili posle nje na sceni otežala i zadala opasan zadatak. Ova emisija biće emitovana tokom novogodišnjih praznika.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*