Nikolina Kovač Biografija

Nikolina Kovač je rođena u Sarajevu 15. decembra 1990. godine. Od samog detinjstva je bila okrenuta ka muzici. Završila je Osnovnu školu u Sarajevu. Istovremeno je pohađala i nižu muzičku školu, odsek solo pevanje, paralelno sa časovima klavira. Pored muzičke i osnovne škole imala je uvek vremena i za sportske aktivnost.

Kada je završila osnovnu školu, upisuje gimnaziju, takođe u Sarajevu i paralelno sa tim nastavlja sa privatnim časovima pevanja kod mentora prof. Radmile Bakočević. Trenutno studira na Filozofskom fakultetu, odsek žurnalistika. Uporedo gradi i svoju muzičku karijeru. Prve uspehe je postigla na festivalima: Deca pevaju hitove, Iskra znanja, Festival u Maglaju i Prvi aplauz. Naravno, najveći uspeh je napravila učešćem u serijalu Zvezde Granda, gde je preko baraža uspela da se plasira i da učestvuje u novim Zvezdama Granda 2011/2012.

Nikolina Kovač

Nikolina Kovač

Izvor i foto: WP, tracevi-magazin.com, expressmag.ba, nikolinakovac.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*