Nikolina Pišek ipak menja prezime

Nakon velikog slavlja koje je trajalo tri dana, Nikolina Pišek je objavila još nekoliko zanimljivih detalja sa svog venčanja sa Vidojom Ristovićem. Lepa voditeljica iz Hrvatske na pitanje hoće li da zadrži svoje prezime odgovorila kako će ipak uzeti prezime Ristović. Pored prezimena Nikolina je poverila još nekoliko zanimljivih priča.

nikolina i vidoje

Tako su se njeni i Vidojevi roditelji upoznali samo dan pre venčanja. Prema Nikolininim izjavama ona i Vidoje jednostavno nisu imali vremena upoznati ih ranije. Upoznavanje je ipak prošlo u opuštenoj atmosferi.

Venčanje je prošlo ležerno kao iz bajke. Nikolina je poverila i jednu zanimljivu anegdotu koja se dogodila tokom ceremonije. Baš kada je morala reći „pristajem“ njen pas Artur počeo je da zavija. Gosti su se dobro nasmejali.

Na pitanje planiraju li imati decu Nikolina nije htela da odgovori. To je za nju preintimno pitanje koje ne želi deliti sa javnosti. Poštovat ćemo njenu intimu i još jednom čestitati prelepim mladencima.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*