Nina Janković: Ništa bez vereničkog prstena!

Mlada glumica Nina Janković ovog proleća ima puno razloga za zadovoljstvo, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Pre par dana, Nina se predstavila publici u “Madlenianumu“ kao Ana Karenjina, a 31. maja bice krunisana njena četvorogodišnja veza sa dečkom Matejom.

Nina Jankovic

U intervjuu za blog UŠĆE Šoping Centra, ona je otkrila da je jedini modni detalj bez koga ne može, njen vereniči prsten!

Neko vreme nisam mogla bez sata, a od kada imam verenički prsten nosim mnogo manje nakita nego ranije, što ne znači da ne obožavam lepe ogrlice, satove, minuđuše. Bez vereničkog prstena, zaista, ne bih mogla!

Dešava mi se, čak, da zaboravim da ga skinem pred izlazak na scenu, pa to radim u poslednjem trenutku, iskrena je Nina. Lepa glumica je otkrila da pri odlasku u šoping, najviše voli da bira poklone za verenika.

Mateja kaže da mu uvek bolje izaberem odeću nego on sam, ali i on ume meni da “potrefi“. Uglavnom svima poklonim baš ono što vole da nose, a ne grešim ni u broju. Najlakše mi je da prijateljima kupim neku „krpicu“, jer se i ja najviše radujem takvim poklonima. Međutim, bolje se snalazim kad nekome dajem poklončić, nego kad sam u ulozi onog ko prima. Umem da se obradujem, ali se u ulozi darodavca mnogo bolje osećam, otkila je Nina za blog Ušće ŠC.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*