Nivea BH Fashion Week Sarajevo

Poznate manekenke i organizatori još jednom predstavljaju poznati modni događaj – Nivea BH Fashion Week Sarajevo. 31. Nivea BH Fashion Week održat će se od 2. – 4. novembra 2013. godine u kongresnoj sali hotela Holiday Inn pod pokroviteljstvom svetskog kozmetičkog brenda Nivea.

nivea fashion week

31. Nivea Fashion Week predstaviće poznate aktere modne scene. Ovdašnja modna sila i gledaoci uživaće u modnim kreacijama domaćih autora i modnih kuća, talentovanih kreacijskih nada i u kolekcijama dizajnera iz inostranstva.

Cijeli projekat je pokrenut zbog popularizacije domaćeg BH modnog dizajna i afirmacije mladih umetnika, što je prepoznala Nivea, jedan od brendova kojem se mnogo veruje. Tokom godina Nivea BH Fashion Week dosegao je nivo najpoznatijih svetskih modnih događanja, a Nivea se pokazala kao pravi sponzor.

Ovaj čuveni modni događaj zasigurno je podigao društvenu scenu u Bosni i Hercegovini, medijske standarde i dao Sarajevu priliku da dva puta godišnje postane svetskom metropolom.

Autor: Sanja

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*