Nives Celzijus rasprodala Lisinski!

Prvi solistički koncert Nives Celzijus u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u srijedu 01.travnja u 20 sati je rasprodan! Popularnoj pjevačici i spisateljici to je izazov, kaže, da opravda toliki interes svoje publike pa će brojnim obožavateljima, kaže, prirediti show za pamćenje.

Nives Lisinski (1)

Ovim koncertom Nives obilježava prvu godišnjicu svoje profesionalne pjevačke karijere. Bolji jubilej nisam mogla ni zamisliti. Velika hvala i svim medijima koji su od početka ovaj koncert titulirali kao koncertnu senzaciju sezone pa meni ne preostaje ništa drugo nego da nastavim tu provokativnu igru.

Pažljivo smo birali repertoar kojim ćemo nesumnjivo publici, ali i kritičarima, pokazati zašto ja svaki vikend nastupam diljem regije, istaknula je Nives.

Dva dana uoči koncerta njezina glazbena i scenska priča potpuno je posložena. Prateći glazbenici, plesači, ali i gosti s estrade završavaju sa zadnjim pripremama. Probe su svakodnevne, naporne, ali Nives u njima uživa bez ustezanja.

“Od početka nismo namjerno željeli otkrivati tko su gosti kako netko ne bi rekao, što je čest slučaj kad se rade koncerti u Lisinskom, da se gosti koriste kao joker kojim se puni dvorana. Meni to nije potrebno. Mogu sada najaviti kako će mi se na bini, osim fantastičnih plesača Igora Barberića, pridružiti još i pet glazbenih gostiju čiji dosadašnji rad iznimno poštujem.

A sve ostalo, vidjet ćete na koncertu, istaknula je popularna pjevačica kojoj uoči ovog senzacionalnog koncerta preostaje još samo da skoči do frizerskog salona i ponovi se novom frizurom. Sve drugo je već temeljito odrađeno i pripremljeno“.

Nives Celzijus suvereno je kročila na hrvatsku estradu 01. travnja prošle godine kad je u javnost pustila pjesmu ‘Karanfili’ kojom je ujedno i trijumfirala na CMC festivalu osvojivši nagradu publike.

Potom je izbacila pjesmu ‘Inferno’ kojom je osvojila Grand Prix na festivalu MEF. A pjesma „Kolinda“ , obrada hita Zdenke Vučković iz 1967. godine sprijateljila ju je s novoizabranom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović čija je bila počasna gošća na inauguraciji.

A na Nivesinoj glazbenoj inauguraciji u Lisinskom neće nedostajati renomiranih imena s estrade koji će svojoj novoj kolegici i prijateljici pomoći da se ovaj spektakl tako brzo ne zaboravi

Autor: Goran, Foto: Danijela Galića

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*