Njen garderober će vas ostaviti bez daha!

O garderoberu Dijane Janković se odavno već sve zna. Opsednuta modom, i sama je uplovila u dizajnerske vode. Kako bi uspela da uvek bude u trendu sa onim što nam svet donosi ona stalno putuje, svake nedelje je u drugom gradu u inostranstvu odakle donosi puno noviteta te nije ni čudo što je smatraju ikonom stila.

Didi 3

Nije rob mode, ali sve što je udobno i što joj lepo stoji a pritom čak iz najnovijih kolekcija brendiranih stvari ona rado ponese i to iznese na najbolji mogući način poput svetskih manekenki.

Pop pevačica i dizajnerka Didi osim što uvek obraduje fanove na svojim društvenim mrežama najnovim slikama u raznim odevnim kombinacijama, kako bi i oni dobili inspiraciju da se oblače smelije, ona im i rado poklanja onim najvernijim i svoje komade odeće.

Brend Dolce&Gabbana svakako je jedan od onih kojima je najvernija što dokazuje i serijom najnovijih fotografija na društvenim mrežama. Pogledajte kako ona uživa u svom modnom carstvu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*