Njoj je Nina Badrić pomogla da nađe hit!

Poznata pevačica Nina Badrić odlučila je da priskoči u pomoć koleginici i nekadašnjoj članici grupe Femminem Pameli Ramljak i predloži je Željku Vasiću i Saši Miloševiću Maretu da zajedno urade njenu novu pesmu.

Pamela
Nakon što su plasirali trenutno najaktuelniji duet „Lozinka za raj“ a koji zajedno pevaju Željko i Nina, isti autori su ubrzo nakon ove Ninine ideje napravili i Pamelinu novu pesmu „Ispod kože“ sa kojom će bivša Femminemka promovisati singl po čitavoj YU regiji.

Trenutno je u Beogradu gde sa autorima pregovara o nastavku uspešno započete saradnje a o ovom slučajnom susretu kaže:

“Tražila sam pesmu ali je izgleda pesma našla mene! Nina je tačno znala šta mi treba i preporučila mi njene hitmejkere, ja sam bila u Beogradu u momentu kada mi je poslala Maretov broj i eto – nastala je pesma u roku od jednog dana! Posebno sam se oduševila što je reč o čoveku koji je napravio čuvenu „Molitvu“ Marije Šerifović… Sve je od starta mirisalo na uspeh a sad mogu samo biti zahvalna Nini Badrić što mi se pesma stvarno uvukla „ispod kože““.

Inače, Pamela Ramljak već nekoliko godina uspešno vodi samostalnu karijeru. Grupa koja je bila veoma atraktivna i popularna Femminem, ne postoji od 2012.godine, ali Ramljakova nastavlja da vodi solo karijeru i svojim pop hitovima i dalje je izuzetno popularna, naročito u Hrvatskoj.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*