Nove Zvezde Granda – Ko su takmičarke u baražu

Ove subote 25.09.2010. od 21:00h na televiziji „Pink“ možete pogledati ženski baraž za Nove Zvezde Granda. Predstaviće se 11 takmičarki koje će se ravnopravno boriti za prolaz u dalji tok takmičenja. U narednu fazu prolaze samo 2 takmičarke tako da nas svakako očekuje jako uzbudljivo i krajnje neizvesno takmičenje. Kao i uvek samo na našem web sajtu možete saznati sve o tome koje su to takmičarke ušle u baraž i naravno nešto više o svakoj takmičarki ponaosob:

1. Nataša Milinčić ( rođena je 22.09.1979. godine u Prokuplju). Za sebe kaže da je snalažljiva, istrajna i oprezna. Završila je Visoku tekstilnu strukovnu školu za dizajn, tehnologiju i menadzment u Beogradu. Interesuju je moda, pevanje i muzika. Omiljeni crtani film joj je „Sunđer Bob“.
Učestvovala je u Zvezdama granda u sezoni 2008-2009 kada se takođe jednom našla u baražu, ali nije prošla dalje. Pevala je pesmu „Bato“ od Kaliopi i bila je obučena skroz u crno, koja joj je omiljena boja.

2. Sanja Veličković ( rođena je 1988. godine u Boru). Učestovala je takođe u „Idolu“. Po izgledu neodoljivo podseća na Tanju Savić. Pevala je uglavnom pesme u pop fazonu i takođe se takmičila u baražu Zvezda Granda u sezoni 2008-2009 sa pesmom „Godine“ od Viki. Mnogi su tada smatrali da je bila jedna od favorita takmičenja.

3. Slađana Stajić ( rođena je 20.06.1986 godine u Subotici). Ostala je upamćena po tome što je bila najverniji navijač Nebojše Vojvodića, koga je pratila i za koga je navijala u svakoj emisiji Zvezda Granda gde se on takmičio. Završila je Gradjevinsku školu (Gradjevinski tehničar). Da ne peva bavila bi se sportom pošto je dugo trenirala odbojku. Takodje je učestvovala u Zvezdama granda u sezoni 2008-2009 kada je ispala zajedno sa svojom imenjakinjom Sladjanom Miljković. Tada je otpevala pesmu „Crne kose“, koja joj očigledno nije „legla“.

4. Slađana Miljković ( rođena je 1983. godine u Leskovcu). Pevala je malo poznatu pesmu od Lepe Brene „Imam pesmu da vam pevam“ sa kojom nije uspela da se plasira u sledeći krug takmičenja. U baražu je kasnije pevala pesmu „Pala ćuprija“ i tada je definitivno ispala iz takmičenja u sezoni 2008-2009. Darko Filipović joj je pružao veliku podršku pošto su zajedno bili članovi Kulturno umetničkog društva iz Leskovca punih 6 godina. Takođe je zanimljivo da je sa Slobodanom Batjarevićem – Cobetom išla u istu Osnovnu školu. Izjavila je kako je trenutno u ovom baražu velika konkurencija i kako neće biti ništa strašno ako ispadne.

5. Nevena Stajčić ( rođena je 12.03.1986. godine u Beogradu). Učestvovala je u Zvezdama Granda u sezoni 2008-2009. Studira Fakultet organizacionih nauka u Beogradu. Bavi se plesom, igranjem i pevanjem. Smatra da je za uspešan nastup pored pevanja neophodan i dobar scenski nastup i izgled, što ona svakako ima.

6. Marija Stojičević ( rođena je 23.08.1986. godine u Petrovcu na Mlavi). Učestvovala je u Zvezdama Granda u sezoni 2008-2009. Nije se predstavila u baš sjajnom izdanju i više je ostala upamćena po lepom izgledu nego po dobrom glasu.
Predstavila se pesmom „Zaplakaćeš na mojoj strani kreveta“. 2009.-te godine je izdala singl pesmu “ Koktel od kokosa“, za malo poznatu kuću Lunatic music star, sa kojom nije doživela neki uspeh. Trenutno živi u Beogradu.

7. Marija Lazić ( rođena je 1988. godine u Šapcu ). Učestvovala je u Zvezdama Granda u sezoni 2008-2009. Predstavila se pesmom „Kao so u moru“ i pesmom „Lijte kiše“ u baražu. Trenutno živi u Šapcu i nastupa kao pevačica u bendu „Night Band“, po raznim diskoteka u [abcu i okolini. U vezi je sa klavijaturistom benda Igorem. Prijateljica je Milene Ćeranić sa kojom je inače nastupala u istoj sezoni i na facebook-u fan je grupe u kojoj se traži da Milena ]eranić ostane u Grandu.

8. Jovana Lazić ( rođena je 1990. godine u Sremskoj Mitrovici). Učestvovala je takođe u sezoni 2008-2009.
Predstavila se pesmom Jelene Tomašević „Okeani“ koju je otpevala savršeno. Ispala je sa pesmom Zajdi, zajdi u baražu.
Svakako da ova vest koja sledi mnoge će iznenaditi, a možda čak i Sašu Popovića.
A Ekskluzivno, pre nekoliko dana ova takmičarka je na svom facebooku izjavila sledeće:
„Neću se takmičiti… Zato što je moj život od kad sam ispala krenuo u drugom pravcu, ove godine sam upisala fakultet i hoću da se posvetim njemu i trenutno poslu koji radim.“
Da li će se u međuvremenu predomisliti, ostaje da vidimo u subotu.

9. Jelena Durković ( rođena je 01.07.1985. godine u Prištini). Završila je Srednju Medicinsku školu. Zbog ratnog stanja 1999. godine iz Prištine se preselila za Beograd, gde je počela da se bavi muzikom. Živi u naselju „Save Kovačević“ u Zemunu.
Veliki je ljubitelj životinja i kako kaže, novcem od pevanja bi sagradila azil za napuštene životinje. Trenutno peva za „Mystery Bend“ iz Beograda po diskotekama i splavovima. Takođe je dobila glavnu žensku ulogu u filmu „Uber life“
u kome glavnu mušku ulogu tumači Milutin Milošević, glavni glumac filma „Beogradski fantom“. Zanimljivo je da je u pitanju potpuna novost kako su je nazvali „filmski eksperiment“ u kome gledalac određuje dalji tok filma.
Nastupala je takođe u sezoni 2008-2009.

10. Bojana Šarović ( rođena je 1984. godine u Subotici). Nastupala je u sezoni 2008-2009. Kako je izjavila na takmičenje se prijavila
na nagovor svojih roditelja. Udata je i sa suprugom živi u Subotici. Velika je prijateljica Slobodana Vasića čija je inače i komšinka i sa kojim zajedno nastupa po „tezgama“ i koga smatra kao svog mlađeg brata. Prija joj puno što je porede sa Tanjom Savić i volela bi da ima karijeru kao što je njena. Od svih takmičarki iz sezone 2008-2009, Bojana je svakako najviše pesama otpevala i najdalje prošla i logično je da je jedan od glavnih favorita za dalji prolazak.

11. Mirjana Mirković ( rođena je 1984. godine u Valjevu). Nastupala je u sezoni 2008-2009. Takođe se takmičila i u sezoni 2005, ali ni
tada nije imala uspeha. Živi u Valjevu i kako se pisalo najmanje se družila sa ostalim takmičarima iz sezone 2008.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*