Novi album Nataše Bekvalac – Bezgrešna

Napokon smo i to dočekali. Poznata pevačica Nataša Bekvalac objavila je izlazak svog novog albuma „Bezgrešna“. Svi obožavatelji ove poznate Novosađanke napokon će doći na svoje, jer će moći da uživaju u njenim novim pesmama. Na albumu će se osim već poznatih pesama kao što su „Pozitivna“, „Ja sam dobro“ i „Kraljica novih ljubavi“ naći i druge pesme.

nataša bekvalac

Jedna od pesama o kojima se najviše priča je „Bezgrešna“. Autor je Marina Tuckaović koja je i više puta dosada pokazala kako može da napiše pravi hit. Poznata autorica izjavila je kako se u pesmi radi o priči žene čije je srce slobodno i koja voli, ali ne želi da bude vezana.

Marina Tucaković je poverila kako se priča odnosi i na Nataušu Bekvalac koja se odmah prepoznala u pesmi. Ostaje samo da sami čujete i procenite.

Pored Marine na albumu će se naći i drugi cenjeni autori kao što je Damir Handanović koji postigao je veliki uspeh sa Cecom Ražnatović na njenom poslednjem albumu Poziv. Pored spomenutog albuma ostvarili su i veliki uspeh sa pesmom „Da raskinjem sa njom“.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*