Novi album: Paula Jusić „Dvije izgubljene duše“

„Dvije izgubljene duše“ novi je studijski album Paule Jusić. „Večiti sam sanjar, a ljubav i pesma se dušom moraju osetiti. Ako publika veruje u ono o čemu umetnik peva, onda je san ostvaren“, kaže Paula.

paula1
Album sadrži 12 pesama među kojima su naslovna „Dvije izgubljene duše“, „Jedino moje“, „Nismo se znali voljeti tajno“, „Mojoj jedinoj ljubavi“, uz koje će publika još bolje upoznati Paulin muzički izraz.

Na CD-u se nalaze i dva dueta – „Bella Biondina“ s Kemalom Montenom i „Ti budi tu“ s Draženom Žerićem Žerom.

Paula Jusić je na muzičkoj sceni već 20 godina, a za Croatia Records objavila je još jedan studijski album „Vjerujem u nas“ 2000. godine.

Nastupala je na brojnim festivalima, a posljednjih godina usko je surađivala s legendarnim Kemalom Montenom.

Njihov duet „Nakon toliko godina“ osvojio je Grand prix na Melodijma Mostara, a na istom festivalu proglašen je pesmom decenije.

Svestrana Paula je uspešan tekstopisac, televizijski producent i autor, glumica, te humanitarka. Poznata je njena akcija pomoći poplavljenim područjima cele regije gde je uz supruga i producenta Đelu Jusića jr. bila glavni inicijator za snimanje pesme za koju je napisala tekst „Vjeruj u sutra“. Tada je okupila najveća pevačka imena iz regije.

Na YouTube kanalu Paule Jusić poslušajte pesmu „Jedino moje“:

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*