Novi imidž: Mitar Mirić šokirao javnost novom frizurom!

Mitar Mirić oduševio je sve svojom novom fizurom koju je promovisao sa novim pesamama.Legendarni pevač oduvek je poznat po ekscentričnom izgledu i čudnim fizurama.

Pre više od dvadeset godina Mitar je furao mini val, i dlake na grudima, koje je ponosno pokazivao na promotivnim fotografijama, ali i TV spotovima. Jedno vreme ga nije bilo jer je bio na turneji po Australiji, ali ovih dana on promoviše nove pesme. On je iz zemlje kengura doneo novi trend.

Mitrova nova fizura najčudnija je ikada viđena na našoj estradi. Mnogi su prokomentarisali da je u pitanju kombinacija Milana Stankovića i Mileta Kitića.

„Nadam se da vam se dopada moj novi imidž, ali nadam se da će vam se pesme svideti još više“, rekao je Mitar. Mi vam donosimo fotografije, pa sami dajte naziv njegovoj novoj frizuri.

Autor: Goran, Foto: Prinstrkin/Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*