Novi rat: Pale uvrede između Seksi Sandre i Dušana Kaličanina!

Seksi Sandra i Dušan Kaličanin žestoko se posvađali nakon što su prekinuli poslovnu saradnju. Pevačica je pre dva meseva angažovala glumca kako bi kod njega uzela časove glume, jer je dobila ponudu da odigra epizodnu ulogu u jednom domaćem filmu.

U početku je sve išlo po planu, Dušan i Sandra su se odlično uklopili. Prvi problemi su nastali kada je došao momenat da pevačica plati glumcu za njegove usluge. Cifra koju je on odredio njoj se nikako nije svidela, pa su se žestoko posvađali.

“Da sam angažovala Dragana Bjelogrlića, ne bi mi toliko naplatio, a ne jedan amaterčić i potrčko poput Kaličanina. On je naturšček, a ne glumac. Došlo mi je da ga išamaram pred svima. Meni je našao da prodaje maglu? Žao mi je što sam dozvolila da me prevari i da mi proda maglu“ – sasula je Sandra paljbu na račun Kaličanina. Ni on nije bio ništa blaži prema njoj

“Samozvana Seksi pevačica nije svesna svoje nesvesti. Ja sam pokušao da je nešto naučim, ali to je jako teško išlo. Ona je apsolutni antitalenat za sve. Kako loše peva, tako lošije i glumi. Objasnio sam joj da sa mnom ne može da priča kao sa vlasnicima lokala iz nekog sela, gde jedino i može da nastupa. Ja joj poručujem da pročita neku knjigu i malo se edukuje“ – skresao je Dušan u jednom dahu.

Kakav epilog će imati ovaj skandal, ostaje nam da vidimo.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*