Novi Sad dobio novu diskoteku “Paradiso“

Sinoć je u Novom Sadu bilo otvaranje diskoteke “Paradiso“ povodom čega su se u ovaj prelepi grad zaputile mnogobrojne poznate face. Pilo se i ludovalo do zore, a nastavak sledi večera kada im gostuje Goca Tržan.

Novi Sad je oduvek bio poznat po odličnom noćnom provodu koji ima u ponudi. Ove jeseni oni su bogatiji za još jednu diskoteku koja će tokom narednih meseci ugostiti mnoge zvezde sa domaće estrade. Otvaranje “Paradisa“ propratili su mnogi estradnjaci koji su želeli da vide gde će to možda baš oni nastupati. Među prvima je pristigao Ćemo koji je bio vidno raspoložen. Najviše pažnje su privukle devojke iz sastava “Ministarke“ na čelu sa Editom Aradinović. Nikolija Jovanović i Milan Stanković po ko zna koji put su došli ruku pod ruku, što je podgrejalo priče da su njih dvoje u šemi.

 

Provod je potrajao da sitnih sati, što je bio dovoljan dokaz da je diskoteka pun pogodak. Večeras će u “Paradisu“ nastupiti Goca Tržan, što je garancija za lud provod, znajući kakav štimung ona pravi.

Autor: Goran, Foto: D.D

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*