Novi spot grupe Extra Orchestra (Video)

Članovi popularnog beogradskog benda „Extra Orchestra“, nakon velikog uspeha prethodnog singla „Ljubav“, nedavno su snimili spot za novi singl „Tea“. “Verujemo da svako od nas u životu ima neku ljubav, neku svoju Teu, onu koja postavlja kriterijume u budućim izborima partnera.

Extra Orchestra

Ovo je pesma o osobi koja je ostavila dubok trag u emotivnom životu autora, trag od kog se i danas nije oporavio i pored većih ljubavi koje ima, emotivno je manje ispunjen i zadovoljan. Ovo je priča o jednoj od Tea“, objašnjava frontmen i pevač Vasilije Savić.

Njegov kolega gitarista Velja Vasović kaže: “Naš cilj je da u ovoj godini, kada bend slavi deceniju postojanja i rada, u godini u kojoj ćemo imati hiljaditu svirku, završimo prvi album i na taj način upotpunimo sliku benda“.

On dodaje da bez obzira na to što danas vlada mišljenje da je forma albuma prevaziđena, članovi „Extra Orchestra“ i dalje veruju da je upravo album najbolji način za predstavljanje benda.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*