O njima se priča: One su Pevačice koje prave lom! (Video)

Popularna “Na vodi kafana“ nedeljom uveče vam nudi najbogatiji program u gradu jer se tada na sceni nalazi ni manje ni više nego pet pevačica.

 

One su definitivno tema broj jedan u gradu i svako ko želi da vam ukaže na najbolji provod u gradu nedeljom uveče, poslaće vas na “Veče Pevačica“. Već godinu ovih pet atraktivnih devojaka pale i žare u “Na vodi kafani“.

Pored odličnih vokala, one izgledaju vrhunski, pa je ugođaj za muški deo publike još potpuniji. Pored standardnog programa koji nude, devojke vrlo često imaju iznenađenje za publiku, pa možete da ih zateknete u kostimima đavolica, policajki ili anđela.

Program je koncipiran tako da svaka od devojaka otpeva po pola pesme, a onda se tako smenjuju tokom cele večeri. Kako za njih vlada veliko interesovanje domaće publike, i već su stekle fanove koji samo zbog njih dolaze u ovu kafanu, u planu je i snimanje zajedničke pesme.

Za sve one koji nisu imali prilike da vide kako to rade Pevačice, ovde je video snimak koji prenosi mali delić atmosfere.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*