O sajtu

Poznati.info portal je na kojem možete da nađete biografije poznatih osoba iz Srbije, regije i sveta. Ova web stranica nudi vam biografije poznatih ljudi svih profesija. Možete pronaći biografije glumaca, muzičara, sportaša, poduzetnika, književnika i mnogih drugih profesionalaca koji su svojim nesvakidašnjim životima, velikom ambicijom, uticajem i radom doprineli razvoju kulture, umjetnosti i književnosti, uticali su gospodarskom razvoju društva ili jednostavno doprineli zabavi.

Na ovom portalu možete da pročitate zanimljivosti o životima slavnih, pa čak i ako njihov uticaj na društvo nije bio pozitivan. Nudimo vam jednostavne i zanimljive biografije u kojima ćete da saznate nešto iz privatnog, javnog i poslovnog života javih ličnosti, te informacije o njihovom obrazovanju, obitelji i njihovim najvećim poslovnim i privatnim dostignućima.

Zadaća ovog portala nije samo zabaviti čitaoca, već ga i educirati ili informirati o životima nekih važnih osoba koje su obiležile kako našu povest, tako i sadašnjost.

Ideja za ovaj web-portal nastala je nakon uspeha portala Lektire.rs, na kojem, osim obrađenih osnovnoškolskih i srednjoškolskih lektira, te definicija pojmova iz jezika i kulture, možete da pronađete biografije poznatih književnika. Portal Poznati.info, također nudi biografije književnika, ali smo našu ponudu proširili i na biografije ostalih važnih ličnosti iz drugih kulturno-umetničkih sfera, pa i onih poslovnih, političkih i ostalih.

Nadamo se da će vam informacije na našem portalu biti zanimljive i korisne, i da ćete nešto da naučite o osobama koji su svojom pojavom i radom uticali na naše društvo. Možda će vam neki od njih biti inspiracija što želite ili ne želite učiniti od svog života.

Za bilo kakve informacije, možete da nas kontaktirate putem maila [email protected]