Oborio sve rekorde:Nemanju Staletovića za dva dana gledalo preko 5000 ljudi!

Nemanja Staletović, kako stoje stvari, se poistovetio sa rečima svoje pesme, pa u pravom smislu te reči krši i lomi na nastupima. Dokaz za to je i uspešan vikend koji je za njim, a na kom ga je slušalo preko 5 000 ljudi.
Nemanja Staletovic 11
Nemanja je u petak nastupio u Mostaru, u klubi „Daleka obala“, gde je oborio sve rekorde posećenosti. Preko 3500 ljudi ga je slušalo te večeri, a nekolicina njih su ostali napolju, jer u klub više nije mogla da stane ni šibica.
Sutradan, u subotu, Nemanja je nastupio u Posušju, u klubu „Gaudeamus“, gde je bilo preko 2000 ljudi, koji su sa Nemanjom u glas pevali celo veče.
Zadovoljni poslom koji pravi, vlasnici oba kluba su Nemanju i njegov bend odlično dočekali, a kako smo saznali, već su dogovorene i sledeće svirke u ova dva lokala. Inače, i u jednom i u drugom je Nemanja prethodni vikend nastupio po drugi put, čime je potvrdio svoju popularnost na oba mesta, jer je i u jednom i u drugom klubu bilo bolje nego prvi put.
Verujemo da će svaki sledeći biti još bolji, a da Vam mi ne bi prepričavali kako je tačno bilo, u ovom slučaju fotografije govore više od reči.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*