Obožavateljka kupila tablice sa Kitićevim imenom

Poznato je da folk pevač Mile Kitić ima veliki broj obožavaoca koji mu svakodnevno priređuju razna iznenađenja, a na nastupima ga zatrpavaju poklonima. Ipak, nešto slično najnovijem priznanju do sada nije dobio.

Mile Kitic

Naime, saznali smo kako je jedna od vatrenih obožavateljki iz Slovenije promenila tablice svog limenog ljubimca i umesto redovne tablice naručila onu s natpisom: Go Mile K. Budući da je poznato kako izrada registarskih pločica po želji iznosi otprilike 1.000 €, verujemo kako je devojka baš veliki fan kada je za takvo nešto bila spremna izdvojiti toliku sumu.

Stvarno? Nisam znao da je to neko uradio, prvi put za ovo čujem od vas. Divan gest i moram reći kako stvarno imam najbolje fanove što dokazuje i to da su godinama uz mene. Non stop dobijam poklone, pišu mi pisma podrške, a meni je najveća nagrada to što su uvek na mojim nastupima u velikom broju i zbog njih ustvari i trajem tolike godine te znam da svakim potezom u karijeri radim pravu stvar. – rekao nam je popularni pevač.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*