Obožavateljka srela JK u Ankari

Izvesna devojka srela je Jelenu Karleušu ni majne ni više nego u jednom tržnom centru u Ankari. Ona je svoje utiske prenela svojim pratiocima na Twiteru.

JK Ankara

Naime, u tržnom centru u Ankari imala je priliku da sasvim slučajno naleti na Jelenu Karleušu i odlučila je da joj priđe, pa je imala potrebu da svoja zapažanja i to kako je tekao susret podeli sa svojim pratiocima.

“Tržni centar u Ankari. Ogromna jelka, pa jedno 20m visoka, deda mrazovi sviraju harmoniku, deca trče…Sve sjajno kad…Jelena Karleuša! Rekoh, šta ću sad? Stala ja ispred žene, nit je mogla korak napred nit nazad.

Ja: Ćao!
Jelena: Zdravo.Izvolite recite!

Ja: Ništa…Samo da se upoznamo.
Jelena: Drago mi je.

Ja: Ćao.

Dakle ništa spektakularno u našem upoznavanju, ali moram da podelim sa vama da je žena: izuzetno kulturna, nimalo arogatnta ili uobražena, lepa, simpatičn i super mama koja je odvela dete da vidi deda mraza i non stop pričala sa njom – napisala je devojka na Twiteru.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*